Ediția 2022

2-5 IUNIE

Fundulea, jud. Călărași

INFORMAȚII

Ediția 2019

Ediţia anterioară a avut loc în perioada 16-19 mai 2019. Puteţi afla detalii asupra planului și a expozanților descărcând fișierele următoare:

Planul expoziţiei

2019

Vezi PDF

Lista expozanţi

2019

Vezi PDF

Înregistrare vizitatori

Momentan înregistrarea pentru obţinerea tichetului de acces gratuit nu este deschisă.

Accesul vizitatorilor

în expoziție se face pe bază de:

AgriPlanta-RomAgroTec

„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011.

Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficienţa.

Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziţie în câmp; loturi demonstrative; demonstraţii cu mașini agricole.

Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluţiilor pregătite de companiile din domeniu.

AgriPlanta-RomAgroTec este însă mai mult de atât. A devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factorii de decizie din domeniu. În fiecare an au fost alături de noi reprezentanţi din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară etc.

Una dintre preocupările noastre este și cea de a fi un model pentru viitorii fermieri. Astfel, AgriKids este o întâlnire amuzantă și educativă cu cei mai mici dintre pasionaţii de agricultură. Aici se joacă, experimentează și învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul și cât de important este să faci totul cu pasiune.

Scopul nostru este să rămânem un reper și un suport pentru agricultorii români.

Chestionar de satisfacție

Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi!

Deschide chestionar